1-Daagse theoriecursus

Ideale combi

Ideaal als je geen zin hebt om een hele theoriecursus via het internet te doen (vierkante ogen) en als je óók geen zin hebt om alles alleen maar uit de boeken te moeten halen. De oplossing is de combinatie van het cursusboek dat je in onze webshop kunt bestellen én de 1-daagse theoriecursus die je ook via de webshop kunt reserveren. Met uitzondering van augustus (vakantie) wordt er met een maandelijkse frequentie op zaterdagen een cursus georganiseerd.

Cursusboek is belangrijk!

Het is wel de bedoeling dat je het cursusboek van tevoren goed doorneemt. De leerstof moet niet helemaal onbekend voor je zijn, want anders ga je tijdens de 1-daagse cursus sterretjes zien. De cursus moet je zien als een uitgebreide toevoeging op het boek. In de loop van de dag volgen we exact de structuur van het cursusboek. Dat sluit naadloos op elkaar aan. Je krijgt heel veel uitleg en heel veel achtergrondinformatie. Daardoor zullen er bij jou heel veel kwartjes gaan vallen. Bovendien staat er een echte verkeersspecialist voor de klas. Een instructeur die met ruim 25 jaar ervaring op al jouw vragen antwoord heeft.

Toetsen en proefexamen

Gedurende de dag maak je een aantal ‘tussen toetsen’. En aan het eind van de dag maak je ook nog een volledig proefexamen dat voldoet aan de eisen en de normeringen van het CBR. Vanzelfsprekend worden alle toetsen en het proefexamen nabesproken en – waar nodig – nader uitgelegd.

Neem een smartphone mee (met volle batterij)

Voor het maken van de toetsen het het proefexamen wordt gebruik gemaakt van ons interne WiFi examensysteem. Daarop log je in met een smartphone. De vragen die op het scherm van de beamer worden getoond, beantwoord je op het scherm van de smartphone. De docent kan per kandidaat zien wie er is ingelogd en welke antwoorden worden gegeven. Daarom is het belangrijk dat je een goedwerkende smartphone meeneemt, met een opgeladen batterij.

Klein culinair feestje

Als je het brein aan het voeden bent, dan mag de rest van je lijf natuurlijk niet achterblijven. Daarom staat er de hele dag koffie/thee/water voor je klaar. En tussen de middag word je getrakteerd op een uitstekende lunch die verzorgd wordt door door topkok Jos Klaver. Hij weet er iedere keer weer een klein culinair feestje van te maken…

Schrijf je nu in

En vergeet niet om in het afrekenscherm een cursusdatum de kiezen!!