• Als je je rijopleiding bij ROB GEELS autorijschool volgt kun je online lessen plannen tot 30 dagen vooruit. Gebruik de inlogcodes die je van de rijschool hebt gekregen.
  • Intake-les? Vul het formulier in en wij nemen contact met je op voor een afspraak!
  • Neem eens een kijkje bij het CBR
  • Omdat je bij een top rijschool werkt krijg je maar liefst 30% korting in plaats van 25% leeftijdsrisicotoeslag op de verzekering van jouw auto. Deze korting krijg je bij Blaak Assurantiën in Wijchen. Moet je natuurlijk wél vertellen dat je bij ons jouw rijopleiding hebt gehad. Beng ze vast een bezoekje….
  • Voor het invullen en betalen van de Eigen Verklaring (gezondheidsverklaring) moet je vanaf 01 november 2017 bij het CBR zijn. Tot die tijd kan jouw rijopleider dat voor je verzorgen, maar je kunt het wel al zelf regelen. Daarvoor moet je met je DigiD inloggen op de speciaal beveiligde pagina van het CBR
  • Om een tussen Tussen Tijdse Toets of een Praktijkexamen voor jou te kunnen aanvragen en reserveren, zul jij eerst de rijschool moeten machtigen om dat namens jou bij het CBR te regelen. Let op! De Tussen Tijdse Toets en het Praktijkexamen kun je niet zelf aanvragen en reserveren. Dat moet via jouw rijschool, die je daarvoor dus moet machtigen. Het CBR vraagt om het aansluitingsnummer van jouw rijschool. Dat is 0757N8. Het machtigen van de rijschool doe je door met jouw DigiD in te loggen in de speciale beveiligde omgeving van het CBR
  • Overigens kun je in die zelfde beveiligde CBR-omgeving wél zelf een theorie-examen reserveren. Daar hoef je de rijschool niet voor te machtigen. Log ook weer met de DigiD in bij het CBR om een theorie-examen te reserveren.
  • Waar komen toch die mooi Mercedes-Benz lesauto’s vandaan? Nou, dat verklappen we graag. Die komen bij GOMES-Hoorn vandaan. En dan verklappen we meteen nóg een leuk feitje: als je bij ons geslaagd bent, dan ontvang je van GOMES-Hoorn een uitnodiging om een dagdeel een prachtige Mercedes-Benz op te halen. Gratizzz en voor niks!