Praktijk

Voordat je bij ons aan je praktijkopleiding begint doe je eerst een intake-les. Dat doen we ook als je bij een andere rijopleiding vandaan komt en dus al wat ervaring hebt. Met de intake-les kunnen we jouw beginniveau vaststellen. Aan de hand daarvan geven wij een indicatieadvies over het aantal te volgen praktijklessen. De intake-les duurt 90 minuten en is helemaal gratis én vrijblijvend.

Offerte

Na de intake-les krijg je (meestal binnen 24 uur) per e-mail de voor jou op maat gemaakt offerte. Daarin staan alle kosten die je op weg naar het rijbewijs tegen kunt komen. Dus ook de niet verplichte onderdelen staan er in. De Tussen Tijdse Toets en de Theoriecursus zijn bijvoorbeeld allebei niet verplicht. Maar we zetten ze wel even in de offerte. Dat maakt de offerte transparant en overzichtelijk en dat zorgt er voor dat je niet opeens voor verrassingen komt te staan als je bijvoorbeeld je examen aan wil vragen.

Meerdere type rijopleidingen mogelijk

Je kunt jouw rijopleiding in principe inrichten naar jouw wensen. Met de reguliere rijopleiding heb je 1 à 2 keer in de week les. Wil je een versnelde opleiding, dan les je 3 à 4 keer per week 2 uur achter elkaar. En met de spoedopleiding les je 5 dagen per week 3 uur achter elkaar. Uiteraard wordt tijdens de intake-les ook gekeken naar welke vorm voor jou het beste is. Mochten wij van mening zijn dat een spoedopleiding niet geschikt is voor jou, dan zeggen we dat ook eerlijk. De kosten voor alle drie de type opleidingen zijn exact gelijk, dus voor de prijs hoef je het niet de laten.

Tip: ruim van te voren aanmelden

Wij vinden het natuurlijk hartstikke fijn dat onze rijschool zo populair is en zo gigantisch hoog in de beoordelingen staat. Daar zijn we echt heel blij mee. Maar het heeft ook een nadeel. Het is daardoor het hele jaar ontzettend druk bij ons. Daarom is het zaak dat jij je tijdig bij ons aanmeldt, zodat je er zeker van bent dat er plaats is voor je. Hierbij geldt:

  • Voor de reguliere opleiding: minimaal 3 à 4 weken van tevoren
  • Voor de versnelde opleiding: minimaal 6 tot 8 weken van te voren
  • Voor de spoedopleiding: minimaal 10 tot 12 weken van te voren

Bij een spoedopleiding plannen we van tevoren – aan de hand van de intake-les – jouw hele rijopleiding van A tot Z. Inclusief Theorie dagcursus, Theorie-examen, de Tussen Tijdse Toets, het Praktijkexamen en het geadviseerde aantal lessen. We reserveren eerst alle CBR-momenten en aan de hand daarvan plannen we alle lessen.

Geld terug

Vanzelfsprekend krijg je jouw teveel betaalde geld terug als je geslaagd bent en ongebruikte lessen over houdt. Zonder aftrek van allerlei moeilijke en verzonnen zaken. Wel zo eerlijk, toch?