‘Kwaliteit, service en een eerlijke prijs wint het altijd.’

Omdat de stroom van nieuwe leerlingen explosief toeneemt,

hebben wij per direct plaats voor een ervaren enthousiaste

Parttime RIJ-INSTRUCTEUR m/v

Categorie B

Naast het verzorgen van de reguliere rijopleiding, zijn wij gespecialiseerd in de begeleiding van leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Denk daarbij aan leerlingen met een cognitieve beperking, leerlingen met ADHD, ADD, PDD-nos en andere stoornissen in het autistische spectrum, leerlingen met een licht verstandelijke beperking (LVB-ers) en leerlingen met angststoornissen.

De kwaliteit van de opleidingen en begeleidingen komt bij ons op de eerste plaats. Dat dit prima lukt blijkt uit de zeer hoge waarderingen die wij van onze (ex-) leerlingen krijgen middels de onafhankelijke beoordelingssite KLANTENVERTELLEN.NL. Leerlingen beoordelen ons daar op de punten: 1. Service, 2. Deskundigheid en 3. Prijs/kwaliteits-verhouding. Met ruim 130 beoordelingen scoren wij gemiddeld een dikke 9. Bovendien worden wij door 100 % van de beoordeelaars aanbevolen.

Van jou – als nieuwe collega – verwachten wij niet alleen een sterke affiniteit met onze speciale doelgroepen, maar ook aantoonbare ervaring in het werken met personen die kampen met een of meerdere van de genoemde (leer-) problemen. Uiteraard kun je deze ervaring ook buiten het vak van instructeur/trice hebben opgedaan. Daarnaast is een hoge mate van service- en kwaliteitsgericht werken voor jou een tweede natuur.

Heb je interesse? Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij eerdaags even contact met je op.

Voor welke vacature heb je interesse?

powered by PlanSo Forms