Je snapt het al: wij doen dat anders. En vooral BETER.

Voordat je bij ons naar de dagcursus komt verwachten wij van jou dat je het cursus-/theorieboek al hebt doorgenomen. Je hoeft het echt niet uit je hoofd te leren, maar de leerstof mag niet nieuw voor je zijn. Wij adviseren je om gebruik te maken van het cursusboek. Heb je al een theorieboek? Geen probleem. Tenminste…. het moet wel een recente uitgave zijn (niet veel ouder dan 6 maanden) en bij voorkeur een uitgave van Verjo.

Dus als je geen boek hebt, zorg dan dat je het cursusboek samen met de cursus mee besteld. Je ontvangt het cursusboek tussen de 2 en maximaal 5 werkdagen per post. Houd rekening met de eventuele levertijd i.v.m. het plannen van je cursus: je moet echt wat tijd investeren om te lezen.

Cursusboek zónder oefenvragen

In het cursusboek staat alleen de leerstof en vind je géén oefenvragen. We hebben namelijk liever niet dat je van tevoren al vragen gaat oefenen. De ervaring leert namelijk dat kandidaten geneigd zijn om alleen de vragen te oefenen en de leerstof niet door te nemen. En dan gaat het meestal hartstikke fout. Vandaar.

Je hóórt de kwartjes vallen

Tijdens de cursusdag nemen we de leerstof door zoals die in het cursusboek staat. Je krijgt les van een zeer ervaren docent. Een echte verkeersspecialist met ruim 25 jaar ervaring. Je kunt dus ook al je vragen stellen. Bovendien krijg je heel veel achtergrondinformatie die er voor zorgt dat bij jou veel ‘kwartjes gaan vallen’. Lees verder…